Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 

Fijn ontspannen met een Sauna-dag


TILBURG WELLNESS

Het “sauna-bad” als weldadige persoonlijke verzorging

Bij Bed and Breakfast Tilburg, waar we u met zorg en aandacht omringen, kunt u van een heerlijke nachtrust en een verzorgd ontbijt genieten voordat u een Sauna of Thermen in de buurt gaat bezoeken. In de omgeving van Tilburg zijn verschillende sfeervolle sauna complexen gevestigd met een keur aan sauna faciliteiten.

Naar de Sauna
De koorts-achtige temperatuur die het lichaam zelf maakt door de hitte van een sauna helpt bij het bevorderen van een gezond immuunsysteem. De opening van de poriën in de huid en het zweten zijn twee van de belangrijkste effecten van een sauna. Het lichaam ontdoet zich door gebruik van de sauna van gifstoffen en onzuiverheden in het bloed. In de sauna wordt de bloedstroom gestimuleerd en dat heeft goede invloed op de spieren en de gewrichten en het verlicht pijn. Saunagebruik brengt u een gevoel van welzijn: Wellness.

 

Ontspanning, Warmte & Rust


Sauna en Wellness

Een sauna-bad geeft een mooie gloed op het gezicht. In de meeste Sauna’s is bij de douche scrubzout voorhanden, Daarmee wrijft u uw huis in voor het douchen. Het reinigt en geeft uw huid na gebruik van de sauna een heerlijk zacht gevoel.

Komt u na een dagje ontspannen in de Sauna bij Gust van Dijk logeren dan kunt u er op rekenen dat wij u na een verzorgde overnachting en een overheerlijk ontbijt serveren. Dat maakt een verblijf in Tilburg compleet. Een verblijf waar u vast en zeker nog lang over napraat.


Onze Sauna-lijst voor Tilburg

Voor uw gemak hebben we een sauna lijst gemaakt zodat u gemakkelijk kunt kiezen voor een Sauna die aansluit bij uw wensen:

 

Thermen Tilburg

SpaPuur Tilburg – deze compleet verzorgde sauna ligt op 10 km van onze B&B

Het saunacomplex zelf is compact met ruime keuze aan fijne faciliteiten waaronder ontspannende zoutbaden en een aangenaam caldarium. In tuin staan ligbedden en Gust is dol op de klankschalensessie waar hij altijd heerlijk ontspannen vandaan komt. De sessies in de Himalaya-zoutsteen saunacabine worden verzorgt door vaardige saunamedewerkers. In 2011 is de inrichting van het complex gedeeltelijk aangepast en in de rustruimte is een heus houtvuur.

 

Absolute blikvanger is het grote overdekte zwembad

Devarana - Dit bijzonder ingerichte thermen complex ligt op 25 km van onze B&B

Luxe, ruimte, zeer compleet: Sauna Devarana presenteert genieten met een luxe uitstraling. Wat ons van B&B Tilburg Gust van Dijk betreft is het sauna complex een aanrader die de echte liefhebber wel een keer moet hebben bezocht. Wat dacht je bijvoorbeeld van vijvers met openhaarden en verwarmde wandelpaden buiten. De zoutkristal grot en nog enkele voor Nederland bijzondere voorzieningen en inrichting. Gewoonweg ongelofelijk en ben u in de buurt, maak dan even tijd, het is zeker uw bezoek waard.

 

Thermen Goirle zicht op de binnentuin in de avond

Thermen Goirle - bevindt zich op 20 minuten rijden van onze B&B

Thermen Goirle is een ruim opgezette, fris en goed vezorgde health centre spa, pal aan de uitvals weg van Tilburg naar Turnhout. Hier kunt u genieten van de uitgebreide sauna faciliteiten en een prachtige tuin. Het centre heeft alle faciliteiten die u van een Spa-centre mag verwachten: meerdere sauna cabines, een Turks stoombad en een Infraroodcabine en een tot de verbeelding sprekende zoutwater binnenzwembad en enkele zwembaden in de binnentuin. Er is zelfs een sneeuwdouche en een ijs-cabine.

 

Privé gesprekje in de sauna?

Ja, dan is het nog maar een klein stapje naar de 'wellness city spa's'. Een nieuw fenomeen dat in het buitenland al bijzonder populair blijkt te zijn. Een kleine maar luxe spa die u als privé sauna afhuurt en waar u uw verblijf kunt combineren met een beauty-arrangement of massage behandeling.

Wij noemen u twee van deze nieuwe kleine wellness centres:

Mist City Spa Tilburg (op 1,7 km afstand, 15 minuten wandeling)
Luxe spa studio
en sauna complex in Tilburg voor kleine groepen.

Agua Viva Beauty Resort Tilburg (op 8 km afstand, 15 minuten met de auto)
Alle behandelingen en sauna-faciliteiten zijn privé in aparte ruimtes. U hebt de mogelijkheid om heerlijk binnen bij de nostalgische haardkachel te relaxen.

 

<< terug